Αγγλικά - Proficiency - Advanced - Lower

Αγγλικά

 


Proficiency – Lower

To τμήμα ξένων γλωσσών της Tomi Education διανύει  το 10ο έτος λειτουργίας του. ΤΟ άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία του καθηγητή κ. Γιώργου Ευθυμιάδη, προσφέρει μαθήματα Αγγλικών υψηλού επιπέδου. Τα μαθήματα παρέχονται σε όλους τους υποψηφίους όλων των βαθμίδων και όλων των φορέων:

  • Cambridge
  • Michigan
  • Κρατικό πτυχίο γλωσσομάθειας
  • PTE Edexcel
  • City & Guilds
  • IELTS
  • TOEIC

με υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Ενδεικτικά αναφέρουμω πως την τελευταία πενταετία έχουμε πετύχει ποσοστό επιτυχίας της τάξεως του 97%.

Τα μαθήματα διδασκαλίας πραγματοποιούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με σεβασμό απέναντι στις ανάγκες των μαθητών μας. Τα τμήματα είναι κλειστά (έως 6 άτομα) και με ευέλικτο ωράριο προσαρμοσμένο στις ανάγες των μαθητών.

cambridge, michigan, ielts, test ielts, proficiency, φροντιστήριο

 

Η σχολή μας έχει βραβευθεί από το PTE Edexcel ως άρτια σχολή προετοιμασίας εξετάσεων. Ωστόσο η μεγαλύτερη αναγνώριση για εμάς προερχεται από τους ίδιους τους μαθητές μας οι οποίοι συστήνουν τη σχολή μας ανεπιφύλακτα και μας επισκέπτονται για περαιτέρω συμβουλετική σε θέματα σπουδών και επαγγελματικής πορείας.

 

Η σχολή μας έχει το προνόμιο να λειτουργεί ως επίσημο εξεταστικό κέντρο για τα πτυχία που προσφέρει ο Βρετανικός φορέας City & Guilds.

Το πτυχίο City & Guilds, αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος και χρηματοδοτούμενο από τη Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, γίνεται αποδεκτό από τους μεγαλύτερους οργανισμούς της Αγγλίας. Ακόμη είναι αναγνωρισμένο στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Αγγλίας αλλά και όλων των χωρών της Ευρώπης.

Μπορείτε να δείτε τα Πανεπιστήμια στα οποία αναγνωρίζεται το City & Guilds:

 
Abertay Dundee Anglia Polytechnic Bath Spa Bolton Institute
Bournemouth Bradford Brighton Buckingham
De Montfort Durham East London Glamorgan
Gloucestershire Heriot-Watt Hertfordshire Huddersfield
Hull Johnson & Wales (US) Kent at Canterbury Kingston
Leeds Leeds Metropolitan Leicester Lincoln
London South Bank Manchester Manchester, Metropolitan Middlesex
Paisley Portsmouth Robert Gordon Plymouth
Salford Sheffield Hallam Sussex Thames Valley
West of England Ulster Wales (Swansea) West of England
Westminster West of 
Scotland
York St John University Liverpool
London School of Hygiene & Tropical Medicine

Queen Margaret University, Edinburgh 

Sunderland University College Birmingham

 

Είναι επιλογή μας να δεχόμαστε συγκεκριμένο περιορισμένο αριθμό  σπουδαστών που θα προετοιμάσουμε κάθε χρόνο. Έτσι καταφέρνουμε την παροχή ποιοτικών σπουδών στις Ξένες Γλώσσες με γνώση και ενημέρωση των προτερημάτων αλλά και των αδυναμιών του κάθε μαθητή ξεχωριστά, με προσωπική επίβλεψη.

ielts, lower, proficiency, english, φροντιστήριο