Ιστορία

Ιστορία

TOMI EDUCATION αποτελεί μέρος του εκπαιδευτικού ομίλου TOMH.

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "ΤΟΜΗ" ιδρύθηκε το 1974 όπου πάνω από 7000 μαθητές φοίτησαν με επιτυχία, ανάμεσά τους πολλοί επώνυμοι επιστήμονες σήμερα εμπιστεύθηκαν την προετοιμασία τους για τα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας.

φροντιστήριο ΤΟΜΗ - tomi education - tomi school

 

Από το 1994 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην προετοιμασία και εξυπηρέτηση Ελλήνων μαθητών για σπουδές στα Πανεπιστήμια της Μ.Βρετανίας και της Ευρώπης με την ονομασία  "TOMH - INTERANGLIAN" παράλληλα σε συνεργασία με την σχολή των Αθηνών INTERANGLIAN UCAS Centre. Μέχρι σήμερα πάνω από 12.000 Έλληνες μαθητές που προετοιμάστηκαν από την ΤΟΜΗ φοίτησαν σε φημισμένα Πανεπιστήμια της Ευρώπης.

Ομάδα μπάσκετ Tomi Foundation 1996

Παράλληλα ιδρύεται η "Tomi Schoolτο 1994 και συνεργάζεται με τις  Ιατρικές , Οδοντιατρικές, Φαρμακευτικές Σχολές της ΤΣΕΧΙΑΣ,  και της ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ. Υπογράφει το 1994 το πρώτο συμβόλαιο συνεργασίας στην Ιστορία της Ιατρικής του Comenius University της Σλοβακίας. Όλο αυτό το διάστημα εκπαίδευσε, μερίμνησε και υποστήριξε την εγγραφή εκατοντάδων φοιτητών οι περισσότεροι των οποίων είναι σήμερα επιτυχημένοι γιατροί και φαρμακοποιοί.

Σήμερα η Tomi School  λειτουργεί ως αναγνωρισμένο κέντρο προετοιμασίας (Foundation Centre) για σπουδές Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής και  επίσημος εκπρόσωπος-συνεργάτης των παρακάτω Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων:

1) Charles University of Prague, Τσεχία

2) Comenius University in Bratislava , Σλοβακία

3) Šafárik University in Košice,Σλοβακία

4)University of Veterinary Medicine in Košice,Σλοβακία

5)University of Pharmaceutical Science Brno,Τσεχία

 

H "Tomi Education" συνεχίζοντας την παράδοση από το 1974 ειδικεύεται στην προετοιμασία φοιτητών για σπουδές προπτυχιακού (Bachelor) και Μεταπτυχιακού επιπέδου (Master, MBA) στη Μ.Βρετανία, την Ευρώπη και την Αμερική. Είναι επίσημο αναγνωρισμένο κέντρο προετοιμασίας από το Βρετανικό Οργανισμό UCAS (Universities and Colleges Admission System) για την διαχείριση των αιτήσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

  • Λειτουργεί ως ολοκληρωμένο κέντρο προετοιμασίας και Foundation Centre. Πέραν της υποστήριξης και προετοιμασίας για σπουδές στο εξωτερικό αναλαμβάνουμε φοιτητικά μαθήματα εντός Ελλάδος, προετοιμασία για test GMAT, IELTS, μαθήματα Αγγλικών όλων των επιπέδων καθώς και επαγγελματικά σεμινάρια.
  • Είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο του φορέα City and Guilds (αντίστοιχο των Cambridge/Michigan) καθώς επίσης και  αναγνωρισμένο κέντρο προετοιμασίας του φορέα PTE-Edexcel (London University).
  • Υπερσύγχρονα διδακτήρια, εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας εκπαιδευτικά μέσα και χρήση διαδραστικού πίνακα, λειτουργούν για τα μαθήματα προετοιμασίας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

gmat, εξωτερικό, μεταπτυχιακά, αγγλία, ielts

Ολα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με σεβασμό και απόλυτο επαγγελματισμό. Αντιλαμβανόμαστε τις αγωνίες γονιών και μαθητών για το κρίσιμο και σημαντικό ζήτημα των σπουδών είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.